اطلاعیه ثبت‌نام در مرکز همایش‌های دانشگاه در تابستان ۱۳۹۶

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۱ کد خبر : ۳۲۴۲ دسته ۱

‌‌‌‌شرایط سفر به مرکز همایشهای علمی (فرح آباد – ساری)

تابستان ۱۳۹۶

۱- امکانات:

- (توجه فرمایند ظرفیت هر واحد اقامتی حداکثر ۶ نفر می‌باشد) در صورت افزایش بیشتر از ۶ نفر مرکز همایشها هیچ مسئولیتی در خصوص پذیرش میهمان نداشته و مبلغ هزینه واریزی به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. و در صورت در اختیار قرار دادن واحد اضافه مبلغ ۱.۸۰۰.۰۰۰ ریال به ازای هر شب دریافت می‌گردد

۲- هزینه بیمه حوادث ۳ روزه در زمان اقامت برای حداکثر ۶ نفر در هر واحد توسط مرکز همایشهای علمی پرداخت می‌گردد.

۳- تذکرات مهم:

-استفاده از معرفی نامه دیگران مجاز نبوده و مرکز همایشهای علمی فرح اباد هیچگونه مسئولیتی در خصوص پذیرش این افراد ندارد و در صورت پذیرش هزینه‌های مربوطه با تعرفه آزاد (هرشب ۱.۸۰۰.۰۰۰ ریال) محاسبه و دریافت می‌گردد.

متقاضیان اقامت توجه فرمایند پس از ثبت نام و واریز هزینه اقامت، در صورت انصراف تا ۷۲ ساعت قبل از تاریخ ورود فقط ۵۰ درصد مبلغ واریز شده به حساب کاربری شما در سامانه برگردانده می‌شود که در دفعات بعد محاسبه می‌گردد و بصورت نقدی قابل عودت نمی‌باشد همچنین در صورت عدم انصراف تا موعد مقرر (۷۲ ساعت قبل از حضور) و یا عدم حضور مبلغ واریز شده غیر قابل برگشت بوده و به هیچ عنوان عودت داده نخواهد شد لذا در زمان ثبت نام به این نکته توجه فرمایند.

زمان تحویل سوئیت در بدو ورود ساعت ۱۴ و تخلیه واحد در پایان دوره اقامت ساعت ۱۱:۰۰ می‌باشد. در صورت تأخیر در تحویل واحد یکروز هزینه اقامت دریافت خواهد شد.

-برای پذیرش و تحویل واحد ارائه رسید اینترنتی سامانه رزرو و کارت شناسایی دانشگاه فرد متقاضی و شناسنامه همراهان الزامی می‌باشد.

تاریخ شروع ثبت نام دوره‌های تابستانی ۱۳۹۶ در سامانه به شرح جدول ذیل خواهد بود:

جدول بازه زمانی ثبت نام دورهای تابستانی سال ۱۳۹۶ در سامانه رزرو

ماه